hemsida-2dgr-sodra-lejon.jpg

Safari i Mikumi

Pris fr. 3.350:-

Beskrivning

Har ni bara möjlighet att stanna över en natt är den här turen perfekt då ni kommer att ha möjlighet att se många av Afrikas största djur på kort tid. Mikumi är den mest lättåtkomliga parken i Tanzania med fina vägar ända fram till parken. Parken är relativt liten och därför lättöverskådlig. De flesta av Afrikas vilda djur finns här. Mkata-floden flyter genom Mikumi och kring den samlas ofta många djur för att dricka.

Alla safariturer är privata, vilket innebär att ni alltid har en privat guide och en helt egen safarijeep. Guiden kan därför anpassa safarituren efter era önskemål.


UTGÅNGSPUNKT Dar es Salaam
AVGÅNGSTID 08.00
INKLUDERAT
✔ Transfer till och från flygplatsen ✔ Boende ✔ Måltider ✔ Vatten ✔ Parkavgifter ✔ Engelsktalande guide ✔ Transport & Privat 4×4 Toyota Land Cruiser
INTE INKLUDERAT ✘ Dricks ✘ Snacks ✘ Försäkring


Resplan

Dag 1

Ni blir upphämtade tidigt på morgonen på valfri plats i Dar es Salaam. Bilturen till Mikumi tar ca 4-5 timmar. På vägen dit stannar ni för en picknicklunch. När ni kommer fram till parken åker ni förbi er lodge och sedan direkt vidare på en safaritur. Mikumi kallas ibland ”lilla Serengeti” då det finns stora slätter där man lätt kan få syn på djur. Vid skymningen åker ni tillbaks till er lodge för att äta middag. Boendet ligger mitt inne i själva nationalparken så på kvällen har ni stora möjligheter att både höra och se djuren.

Dag 2

Ni går upp tidigt på morgonen för att åka på en morgonsafari. Det är på morgonen som många av djuren jagar och är som mest aktiva. Därefter återvänder ni till er lodge för att äta frukost. Sedan börjar ni er resa tillbaka till Dar es Salaam. På vägen dit kommer ni att stanna för en picknick. Ni lämnas sedan av på valfri plats i Dar es Salaam.


Plats
 

Pris

Pris från 3.350 kr per person
-Privat safari 
-Avresor varje dag
-Samma pris året om


 
 

Intresserad av safari?

Ring, mejla eller fyll i formuläret nedan så svarar vi inom kort. Vill du ändra antal dagar eller har du andra specifika önskemål så ange det i rutan "övrigt". En förfrågan är inte bindande!

Telefon: 0708-616199
Mail:
info@nalinitours.com

 
 

Galleri


 
 

Fler Safaripaket i Södra Tanzania

3 safaridagar

Utgångspunkt: Dar es Salaam

Läs mer ➝

5 safaridagar

Utgångspunkt: Dar es Salaam

Läs mer ➝

7 safaridagar

Utgångspunkt: Dar es Salaam

Läs mer ➝